Sosiale Medier Markedsføring

Sosiale medier har tatt hele verden med storm og dette er bare begynnelsen.

I Norge har hele 83% av befolkningen Facebook, og 59% Instagram.

Med disse tallene i bakhodet er det bare å sette igang og ta sosiale medier på alvor

– Prine viser vei

Analyse av din synlighet

Med en analyse kan man kartlegge behov opp mot ditt markedsmål.

Måling, analysering og forbedring

Strategien fungerer som et rammeverk og referansepunkt, som gjør det lett å se mønstrene for effektive innlegg og ineffetkive. Ved å ha sosiale plattformer kan man enkelt se hva som fungerer og hva som trengs å rettledes. Du skal slippe å tenke på dette alene.

iphonexspacegrey

Promotering av innlegg

Når man promoterer et innlegg kan man spisse seg inn på rett målgruppe. Dette gjør det lettere for kjøperne å velge deg.

Økt trafikk til nettsted

Når du er synlig på sosiale medier vil rekkevidden bli større som fører til mer trafikk til nettstedet ditt. Mer trafikk til selve nettsiden din fører flere salg.

Markedsføring på sosiale medier

Sosiale medier er nødvendig for de fleste bedrifter, men det betyr ikke at du vil får resultatene du lengter etter uten en strategi. Vi hjelper deg og merkevaren din med å bygge mer lojalitet, skape nye salg og kunderelasjoner.

Du vil få hjelp med å lage verdifulle meldinger som er målrettet og levert til din nøyaktige målgruppe på de aktuelle plattformene. Prine utnytter strategier som øker merkevaren din sin synlighet, engasjement fra målgrupper og konverteringer som får deg til å vokse deg synlig på nett.

Vi hjelper deg med å bygge organiske følgere og betalte annonser som konverterer til salg

Sosiale medier strategi - en plan for suksess

 Har merkevaren din tatt utnytte av kraften til sosiale medier?

Ved bruk av sosiale medier får du en unik mulighet til å formidle budskapet ditt. 
Å holde målgruppen sin oppdatert fører til en merkevarelojalitet, kundeengasjement, trafikkvekst og nye kunder. Som igjen øker din omsetning. 
Bygg din merkevare! 
Sosiale medier kan virke ustabilt og det kan bli en gigantisk investering i tid, men det krever innsats og tid for å skape autentiske følgere og kjøpere. 
La oss samarbeide om å dele historien din. 
y
sosiale medier

Revider din nåværende strategi

Sosiale medier tilstedeværelse er en viktig del av en sterk digital markedsførings-strategi, men det kan fort bli overveldende. 

Å holde oversikt over de forskjellige plattformene kan være vanskelig, og det kan føles som om regler og algoritmer endres hver dag. 
Hvis virksomheten din er klar til å slutte å kaste bort dyrebar tid og penger på sosiale medier og virkelig begynne å se resultater, kan en sosial medier-revisjon hjelpe deg med å utvikle en vinnende strategi for bedriften din.

Det er viktig å bruke sosiale medier strategien på tvers av flere kanaler. 
Det er nødvendig for både vekst og synlighet, men det kan være tidkrevende, ressurskrevende og uten riktig støtte – ineffektivt.

Istedenfor å overlate sosiale medier til tilfeldighetene, tar vi jobben for deg, vi holder full oversikt over kanalene dine og drifter profilene dine.

Len deg tilbake og se pengene strømme inn.