Prine Familiencelerony

Om oss

Vi i Prine ønsker å leve et bevisst og positiv liv fylt med gode relasjoner, reiser, personlig og kollektiv vekst som bringer oss lykke i livet.

01. Prine

VI åpner dørene til alle som ønsker å jobbe med oss.

02. Familien

Suksessen og veksten til Prine Familien vil alltid være vårt hovedfokus.

Historien vår

Prine AS ble grunnlagt med en opprørsk ånd og en stor visjon; 

Å tilby Digitale Løsninger av høy kvalitet til en revolusjonerende pris, mens vi leder vei for en bevisst bedrift.

Alle ideer starter med et problem, ideen til Prine var enkel:
Den digitale markedsføringen til bedrifter er alt for ineffektiv.
Løsningen var å lage et rimelig alternativ som også leverer suksessfulle resultat. 

Vi er unge entreprenører som har funnet vår vei i livet. Skolen var tung og kjedelig, studie virket som en lang og meningsløs vei. Med dette problemet i hendene våre bestemte vi oss for å gjøre en endring. Vi lagde Prine for å skape et solid alternativ i havet av digitale byrå som allerede eksisterer. For å levere et produkt av høy kvalitet har vi gått gjennom prøving og feiling for å finne frem til de beste, mest effektive strategiene for å hjelpe akkurat deg og din bedrift.

Vår 6-delte prosess

Utforske

I denne fasen blir vi kjent med deg og bedriften din for å kartlegge behovene dine og bli kjent med målgruppen din.

Definere

Etter å ha samlet råmateriale skal vi definere hvordan produktet ditt skal se ut og hvilke funksjoner den skal ha.

Design

Design prosessen er hvor vi gjør liv at produktet ditt. Her kan du senke skuldrene og la arbeidet gå over til de proffe. Vi designer produktet ditt med intensjonen om at den skal treffe målgruppen din.

Utvikling

I utviklings prosessen er fokuset på å aktualiserer produktet ditt og godkjenne det med deg for testing.

Teste

Teste prosessen ser vi på som den viktigste delen av arbeidsprosessen vår. Her sjekker vi at produktet ditt resonerer med målgruppen din og gjør alt det var skapt for å gjøre.

Levere

Etter en fullført testing så gjenstår det bare å overlevere produktet til deg og se på at det gjør det som det var skapt for.

Processed with VSCO w

Hvorfor velge Prine?

Design er ikke kunst. Vi designer nettsiden din med kunnskap om hvordan vi kan lede kundene dine akkuratt dit du vil at de skal gå, for å forsikre deg om at nettsiden konverterer besøk til salg.

Prine er stolte av å  tilby 24/7 Kundeservice til alle i familien. Vi dedikrerer tiden vår døgnet rundt for å forsikre oss om at nettsiden din alltid er oppe på nett.

Vi orienterer prosjektene våre rundt å skape resultater for familien. Vi fokuserer på at nettsiden din skal konvertere besøkende til salg, og score høyt på google søk innenfor bestemte nøkkelord.

Vi er kun fokuserte på å gjøre ting for deg som gir deg pg oss så mye som mulig ROI.

(ROI=Return of investment)

Medlemmene hos prine har alle sine designerte arbeidsroller som forsikrer deg om at arbeidet som blir utført for bedriften din, er av høy kvalitet og leverer resultatene du er ute etter.