Prine Familien

Vi gjør vårt- Sånn at du kan gjøre ditt!

Historien vår

Prine.no ble grunnlagt med en opprørsk ånd og en stor visjon;
Å tilby nettsider av høy kvalitet til en revolusjonerende pris,

mens vi leder vei for en bevisst og ung bedrift.

 

Alle ideer starter med et problem, ideen til Prine var enkel:
Nettsidene til bedrifter er alt for ineffektive til prisen som blir betalt for de.
Målet vårt er å gjøre en endring på akkurat dette. Vi er unge entreprenører som er på utkikk etter vår neste vei i livet. Skolen var tung og kjedelig, studie virket som en lang og meningsløs vei.
Med dette problemet i hendene våre bestemte vi oss for å gjøre en endring.


Vi lagde Prine for å skape et solid alternativ i havet av
Medie-byrå som allerede eksisterer.

For å levere et produkt av høy kvalitet har vi gått gjennom feil og forsøk for å finne frem til de beste, mest effektive strategiene for å hjelpe akkurat deg!

Hvem vi er

Vi er et ungt web byrå, armert med dyktige team medlemmer innenfor; Nettutvikling, web design, markedsføring og teksforfatting.

Vårt oppdrag

Vi har gjort det til vårt oppdrag å gjøre nettet nydelig.
Vi hjelper små bedrifter med å nå ut til nye kunder i havet av mange.

Hva vi gjør

Vi designer og utvikler nydelige nettsider samt annet grafisk design og optimaliserer tekst for å motivere besøkende til å kjøpe. 
Vi er fokuserte på at du skal være fornøyd med produktet ditt, og ønsker å bygge langvarige og sterke forhold med deg. DU blir en del av Prine Familien. 

Vår 6-delte prosess for å lage deg en effektiv nettside

Utforske

I denne fasen snakker vi med deg og kartlegger dine ønsker og behov for din nye nett- tilværelse.

Definere

Etter å ha samlet rå materiale for hvordan nettsiden skal se ut, må vi definere hva som skal til for å få det største potensialet fra produktet

Design

I denne delen av prosessen kan du senke skuldrene og la arbeidet gå over til oss. Vi designer nettsiden din med intensjonen om at den skal konvertere ny trafikk til bedriften din og bringe besøkende gjennom en reise.

Utvikling

I utviklings prosessen fokusererer vi på å bygge en rask, nydelig, responsiv nettside som scorer høyt i google søk.

Teste

Teste prosessen ser vi på som den viktigste delen av arbeidsprosessen vår. Her sjekker vi at nettsiden gjør alt den var skapt for å gjøre.

Levere

Nå mangler det bare å ta nettsiden opp på det store internettet og vise den fram til alle dine tidligere kunder og nye kunder.

Processed with VSCO with b1 preset

Hvorfor velge Prine?

Design er ikke kunst. Vi designer nettsiden din med kunnskap om hvordan vi kan lede kundene dine akkuratt dit du vil at de skal gå, for å forsikre deg om at nettsiden konverterer besøk til salg.

Prine er stolte av å  tilby 24/7 Kundeservice til alle våre kunder. Vi dedikrerer tiden vår døgnet rundt for å forsikre oss om at nettsiden din alltid er oppe for besøkende.

Vi orienterer prosjektene våre rundt å skape resultater for kundene våre. Vi fokuserer på at nettsiden din skal konvertere besøkende til salg, og score høyt på google søk innenfor din bransje.

Vi bruker strategier for å forsikre oss om at du får høy ROI av tjenestene og produktene vi leverer.
(ROI=Return of investment)

Medlemmene hos prine har alle sine designerte arbeidsroller som forsikrer deg om at arbeidet som blir utført for bedriften din, er av høy kvalitet og leverer resultatene du er ute etter.